АТАМАН ЖЕЛИ РЕЗУЛТАТ Нико неће да седи и чека нас

АТИНА: Тренер кошаркаша Панатинаикоса Ергин Атаман изјавио је да зна да је грчки тим направљен за резултате који се очекују одмах.
Youtube Printscreen/Sport Klub
Фото: Youtube Printscreen/Sport Klub

"Да ли могу више од онога што је ПАО већ направио? Не. Панатинаикос је узео шест европских титула, са сјајним тренерима и играчима. После превише година одсуства са Ф4 турнира и прошлогодишњег 17. места у Евролиги, велики је изазов за све да вратимо Панатинаикос на највећу сцену. То сви заслужују", истакао је Атаман за Јурохупс.

Додаје да се нада да ће екипа бити 100 одсто спремна да испуни све циљеве.

"Нико неће да седи и чека нас да покажемо нешто за годину или две, пре свега ја. Овај тим смо правили да резултат направимо одмах. Да, имамо доста нових играча, али завршили смо припреме, играли утакмице у предсезони и имамо још неколико дана до почетка Евролиге", изјавио је Атаман и додао да његов колега Јоргос Барцокас треба да се забрине, јер турски тренер тренира "атинске зелене".

"Он је јако добар тренер, јако га поштује, добар ми је пријатељ. Верујем да ће заувек памтити како је поражен од Ефеса у полуфиналу 2022, када је Василије Мицић погодио ону тројку, а на сличан начин је изгубио и прошлосезонско финале од Реала. Да сам на његовом месту, био бих нервозан да имам себе за тренера противничког клуба. Барцокас треба да се забрине", закључио је турски стручњак.

 

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести