Чанак: Партизан има обавезу да увек иде на победу

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Ненад Чанак изјавио је данас да црно-бели увек имају обавезу да иду на победу и да ће тако да буде и против Лиможа у 9. колу Еврокупа, упркос томе што више немају ни теоретске шансе за пласман у другу фазу.
Nenad Canak/KK Partizan/Dragana Stjepanović/Miroslav Todorović
Фото: KK Partizan/Dragana Stjepanović/Miroslav Todorović

"Без обзира сто смо изгубили шансе за пласман даље у Еврокупу, Партизан у Пиониру има обавезу да у свакој утакмици иде на победу. Покушаћемо да исправимо ствари које су биле лоше против МЗТ-а, пре свега да смањимо празан ход и да што дуже држимо интервале игре у којима је присутан задовољавајући интензитет у оба правца. Утакмица је на дан велике славе, али се надам да ће навијачи доћи да нас подрже", истакао је Чанак за клупски сајт.
 

Пред овај меч, One Team амбасадор КК Партизан НИС, Михајло Андрић поручује: 

"Утакмица против Лиможа је за нас одлична прилика да пред својим навијачима још једном дамо све од себе, да што дуже играмо на високом нивоу и покушамо да дођемо до победе. Истовремено, сутра ћемо се посветити и пројекту One Team где ћемо са представницима Специјалне Олимпијаде кроз спорт промовисати поштовање, прихватање, инклузију и људско достојанство за особе са инвалидитетом", рекао је Андрић. 

Утакмица између Партизана и Лиможа игра се у уторак од 20 сати.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести