Човић: Звезда ће преиспитати учешће у АБА лиги

БЕОГРАД: Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић изјавио је да ће Звезда преиспитати учешће у АБА лиги и да исход вечерашње утакмице са црногорским клубом Будућност неће утицати на овај став.
Nebojsa Covic/Fonet
Фото: FoNet

“Ја стварно мислим да Звезда, како год се заврши овај меч, требало би да преиспита учешће у регионалној лиги. У Подгорици је сада било три до пет пута горе него прошле године. То понашање, вређање моје жене, Филипове мајке, то је одвратно… Оптужени да смо организовали навијаче, а они не долазе на наше утакмице”, рекао је Човић за телевизију Хепи.

Позвао је навијаче Црвене звезде да вечерас коретно навијају.

“Молим за фер навијање. Најгоре је ако функцинишемо по принципима освете и мржње. Не волим да се повлачим по блату, али некада ме натерају. После не можете да се оперете, очистите одело, а не могу да стално навлачим чизме до кукова”, рекао је Човић.

Коментаришући четврти меч финала АБА лиге између Црвене звезде и Будућности у Подгорици, Човић се осврнуо и на судије, преноси Б92.

“Могли смо све да решимо у Подгорици, имали смо добар резултат, 12 поена предности који су волшебно нестали... Не бих да коментаришем суђење. Дешава се још једна чудна ствар. Арбитри за вечарашњу утакмицу тражили су пратњу и заштиту полиције. Зато молим навијаче да се понашају како треба. Ми смо надмоћни и бољи. Надам се да ћемо играти 12 против 12”, рекао је Човић.

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести