Данас дерби Кошаркашке лиге Србије: Воша дочекује неугодне Земунце

У дербију 5. кола Кошаркашке лиге Србије, данас од 18 сати у малој сали Спенса састају се Војводина и Младост. Земунци су, уз Новосађане, учесници АБА 2 лиге, а то су два првопласирана тима из прошлог шампионата.
kosarka
Фото: freeimages.com

Младост никако не лежи црвено – белима. Углавном тесним резултатом, Земунци су славили у минула четири сустрета, а последњи је био недавно у „балону“ АБА 2 лиге на Златибору, када је Младост славила након продужетка, а Воша испустила вођство и промашила шут за победу. Све то упућује да ће и данас бити неизвесно.

- Очекује нас тежак меч против квалитетног противника – рекао је кошаркаш Војводине Срђан Кочић. – Физички су изузетно спремни и није лако играти против њих. Ипак, пробаћемо да им се реванширамо за недавни пораз.

Сличне импресије има и помоћни тренер Војводине Милош Исаков Ковачевић.

- Испред нас је физички захтеван меч против ривала који нас је побеђивао у неколико последњих сусрета углавном на једну или две лопте. Добро смо се припремили за утакмицу, изанализирали смо противника и из два овосезонска дуела и надам се да ћемо данас бити на високом нивоу – рекао је Исаков Ковачевић.        

Д. Кн.   

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести