Ђорђевић: Желимо пуну дворану на "Трофеју Београда"

БЕОГРАД: Кошаркашка репрезентација Србије данас завршава прву фазу припрема за шампионат Европе у Турској и после две недеље рада на Копаонику стиже у главни град где ће предстојећег викенда играти на "Трофеју Београда" против селекција Грчке и Црне Горе.
sasa djordjevic
Фото: Tanjug (Tanja Valič)

 "Добро смо радили на Копаонику, као и увек, играчи су имали одличан однос према раду и дресу који носе. Услови су били беспрекорни, организација припрема такођ, још једном желим да се захвалим "МК групи" на помоћи. Одлука да продужимо боравак била је добра, јер је у Београду велика врућина, док је на планини много пријатније. Оно што нас је пореметило биле су повреде Марка Симоновића и Немање Недовића, мање проблеме имао је и Мирослав Радуљица, али данас је свих 15 играча тренирало и очекујем да ће после сутрашњег слободног дана, од петка, и Радуљица тренирати пуним интензитетом", анализирао је Ђорђевић за сајт КСС.

Према његовим речима екипа ће на "Трофеју Београда" имати две квалитетне провере против изузетно јаких ривала као што су Грчка и Црна Гора.
"После периода на планини, очекује нас фаза адаптације и полако треба да улазимо у такмичарски ритам. Има још пуно ствари на којима треба да радимо, али све је то нормалан процес припрема за велико такмичење. Волели бисмо да публика напуни дворану "Александар Николић" и да на леп начин почнемо серију припремних утакмица пред Европски шампионат", поручио је Ђорђевић.

"Трофеј Београда" у петак отварају Црна Гора и Грчка, у суботу се састају Србија и Грчка, а у недељу Срна Гора и Србија. Све утакмице почињу од 21 сат.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести