Душко Ивановић пред Барселону: Морамо да се боримо

БЕОГРАД: Долази нам једна од најбољих екипа Европе, имају извандредан ростер и интересантно за њих, они су и без Миротића, Хигинса и Кјурика овако добри, а тек када су комплетни видите који је то квалитет, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић уочи утакмице против Барселоне.
d
Фото: Tanjug (Sava Radovanović)

Звезда у 16. колу Евролиге дочекује Барселону сутра од 19 сати у распродатој хали Александар Николић, без великог појачања Аргентинца Факунда Кампаца.

Ови момци ми кажу да ће да добију то, а ми морамо да се боримо, рекао је Ивановић за клупски сајт.

Он је прокоментарисао и чињеницу да је дворана распродата.

Супер, ови момци заслужују такву подршку, хвала навијачима који стварно ове момке дижу и кад им је најтеже, рекао је Ивановић.

Звездин првотимац Немања Недовић истакао је да Каталонци долазе у добром тренутку и да су против Монака и Панатинаикоса показали да су у доброј форми.

Глупо је причати о квалитету јер имају по два сјајна играча на свакој позицији. Имамо начин како да их нападнемо и надамо се да ћемо уз помоћ публике успети да их победимо, каже Недовић.

Мотивише нас што је хала распродата, али се трудимо да не обраћамо пажњу јер све може да оде у лошем смеру, додао је он.

На терену је пет на пет, а ми смо ту да урадимо оно што је до нас и они ће да ураде оно што је до њих, додао је Недовић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести