Евролига: Црвена звезда дочекује Асвел

Кошаркаши Црвене звезде данас у Београдској арени дочекују  француски Асвел.
kosarka
Фото: ixabay.com/ilustracija

Ово је изузетно важна утакмица за црвено-беле које после домаћинства са француским великаном очекују две утакмице у другом дуплом програму, гостовања у Берлину и Каунасу, наредне недеље. У међувремену у недељу на програму је “вечити” дерби сусрет са Партизаном.

Капитен Бранко Лазић тим поводом је рекао:

– Јако битна утакмица против Асвела, за почетак тешког циклуса који ћемо имати у наредном периоду. У седам дана одиграћемо четири утакмице, од тога три Евролиге. Искористио бих, пре свега, прилику да позовем навијаче да нас у подрже у што већем броју, да покушамо да одиграмо још један добар меч пред почетак серије. Што се тиче Асвела, играју јако добро, остварили су четири победе уз три пораза, све победе на домаћем терену и покушаћемо да их изненадимо код куће, да можда наставе тим трендом који их прати у ових седам кола. Знамо да играју брзо, да су атлетски тим и покушаћемо да их зауставимо у томе и да наметнемо свој ритам игре.

Што се табеле Евролиге тиче, Црвена звезда је тренутно на 13. месту са две победе и пет пораза, а Асвел је на 9. месту са четири победе и три пораза.

Меч између Црвене звезде и Асвела игра се данас од 19 сати у Београдској арени

С. Р.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести