Евролига: Звезда против ЦСКА у Москви

МОСКВА: Кошаркаши Црвене звезде вечерас од 18 сати играју против ЦСКА у Москви у 31. колу Евролиге.
Dejan Davidovac/Evroliga
Фото: Евролига/Дејан Давидовац

Црвено-бели ће у Русији играти без повређеног Дуопа Рита, а тренер Дејан Радоњић рекао је да његов тим резултатски растерећени у вечерашњем мечу.

"Немамо паузу, следи ЦСКА и лако је причати о њима. Врло квалитетан противник са великим искуством, тим који иде у борбу за освајање титуле. Рит сигурно не путује, имамо ровитих играча са одређеним проблемима, али морамо од тренинга до тренинга да доносимо одлуке. Резултатски смо растерећени, па можемо да размишљамо другачије него да утакмица има и такмичарску тежину. Трудићемо се да пружимо добар отпор и надамо се да можемо да будемо конкуретни",рекао је Радоњић.

Првотимац црвено-белих Дејан Давидовац истиче да су претходне утакмице у Евролиги и две победе (Химки и Панатинаикос) много значиле за самопоуздање екипе.

"Јесмо изгубили шансе за плеј-оф, али је врло важно да играмо што је боље могуће, да се сконцентришемо на неке ствари које можемо да исправљамо у нашој игри, јер нам следи најважнији део сезоне. Екипа ЦСКА јак противник, кандидати за освајање ЕЛ, пласман у Топ 4 или Топ 8 се подразумева. Очекује нас тотално другачија утакмица од оне у Београду, јер све екипе које преферирају врх сада темпирају форму за оно што следи", рекао је Давидовац.

ЦСКА има скор од 19-10 на другом месту на табели Евролиге, док је Звезда на учинку од 9-21.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести