Евролига: Звезда против Валенсије за прекид лошег низа

БЕОГРАД: Кошаркаши Црвене звезде вечерас од 19 сати у хали "Александар Николић" играју против Валенсије у 15. колу Евролиге.
dobric derbi, kk crvena zvezda
Фото: КК Црвена звезда

Валенсија долази у Београд након победе над Олимпијакосом у Пиреју, са скором од 9-5, док Звезда има учинак 4-10, уз веома лош низ од пет узастопних пораза, укупно осам на последњих девет утакмица.

"Знатно су се појачали ове сезоне и истакли своје циљеве. Довели су Вилијамса, Калинића, Хермансона, Препелића, одиграли су феноменално у Пиреју и стижу у одличном расположењу. Одлични су шутери, одлично трче контру, кључ је како их тимски одбранити, јер индивидуално сви имају велики квалитет. Убацују много поена, али имају и мана, верујем да имамо шансу уз стрпљење које морамо да покажемо“, рекао је Обрадовић.

Звездин првотимац Огњен Добрић сматра да неће бити лако, али да екипа мора да пронађу начин да парира ривалу.

“Још један тежак меч у низу који нас очекује, против екипе која игра одлично, чак је неке од највећих победа ове сезоне бележила на гостујућим паркетима. Екипа која се годинама гради око Дубљевића и неколико врло искусних шпанских играча, сада је изузетно појачана током лета доласком Калинића, Вилијамса, Хермансона. Неће нам бити лако, али ми морамо да пронађемо начин и игру која нас је красила у претходном периоду и дођемо до победе”, рекао је Добрић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести