Ф4 Евролиге: Реалов 11, Обрадовићев 10, осми ЦСКА или Ефесов први?

ВИТОРИЈА: Кошаркаши Фенербахчеа, Анадолу Ефеса, Реал Мадрида и московског ЦСКА од петка до недеље бориће се за трофеј Евролиге на Фајнал-фору у Виторији.
F4/Jutjub
Фото: F4/Jutjub

Бранилац трофеја Реал са српским центром Огњеном Кузмићем жели рекордну 11. титулу шампиона Европе и на путу ка томе у полуфиналу ривал му је ЦСКА сутра од 21 сат, док три сата раније Фенербахче, тренера Жељка Обравића и кошаркаша Марка Гудурића и Николе Калинића, игра против Ефеса Василија Мицића.

Најтрофејнији европски тренер икада Обрадовић јури чак 10. трофеј Евролиге са улогом лидера регуларног дела сезоне, али у ситуацији када је због повреда остао без Жофрија Ловерња и Луиђија Датоме, а неизвесни су Јан Весели и Калинић.

Такав моменат покушаће да искористи разиграни градски ривал из Истанбула, на крилима тандема Мицић - Шејн Ларкин, који је у плеј-офу блистао против Барселоне Светислава Пешића и, упркос многим предвиђањима, стигао је до саме завршнице.

После њих на паркету хале "Фернандо Буеса" биће виђен прави европски класик два највећа клуба на Старом континенту, Реала и ЦСКА, у мечу у којем нема фаворита. Уосталом, скоро као и на сваком Ф4 Евролиге, па и ове године...

Меч за треће место на програму је у недељу од 17.30, а финале од 20.30.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести