Филиповски: Поштујемо Цибону, спремамо се максимално

ЗАГРЕБ: Тренер кошаркаша Партизана Сашо Филиповски, пред дуел са Цибоном у 7. колу АБА лиге, рекао је да се његов тим максимално и са опрезом спрема за тај меч.
s
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели ће у суботу 14. новембра од 17 сати у КЦ "Дражен Петровић" у Загребу одмерити снаге са Цибоном, која у досадашњем току првенства има учинак од две победе и четири пораза, док Партизан има учинак 3:3.

"Цибона има доброг, искусног тренера, који веома добро ради свој посао. У екипи имају много младих и перспективних играча. Играју врло брзу кошарку, у нападу користе много ''пик енд рола'' са великом ширином. Поштујемо их и спремамо се максимално за њих, са великим опрезом и концентрацијом", рекао је Филиповски за клупски сајт.

Крило црно-белих Немања Дангубић истакао је важност сутрашњег класика.

"Веома важна утакмица је пред нама. Цибона има младу екипу, која сходно томе игра веома брзо и уме да буде веома незгодна када утакмица уђе у ритам који им одговара. Ми смо имали ненадану паузу у Еврокупу коју смо искористили за тренинг и припрему утакмице. Верујем да уз добру и концентрисану игру можемо да се у Београд вратимо са победом", изјавио је Дангубић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести