Филиповски: Задовољан сам, нашли смо пут ка победи

ЗАГРЕБ: Тренер кошаркаша Партизана Сашо Филиповски рекао је да је задовољан победом свог тима против Цибоне у 7.колу АБА лиге.
КК Партизан/Драгана Стјепановић/Сашо Филиповски
Фото: КК Партизан/Драгана Стјепановић/Сашо Филиповски

Црно-бели су у Загребу победили домаћи тим 82:75.

"Честитке играчима Цибоне, имају младост и брзину, тако да су показали да не одустају на овој утакмици. Почели смо добро у нападу, а у одбрани смо примили превише поена, 40 у првом полувремену. У трећој четвртини смо имали пад концентрације и сусрели смо се са тим повредама и проблемима са фауловима, где смо морали да реагујемо онако како нисмо тренирали, са неким играчима на позицијама које нису њихове", рекао је Филиповски на конференцији после меча.

Истиче да је најважније да су његови изабраници пронашли пут ка тријумфу.

"Све у свему, увек треба да се нађе пут ка победи. Нашли смо пут ка победи, примили мање поена у другом него у првом полувремену, тако да сам задовољан са победом. У игри нормално да има много успона и падова и треба на тим стварима доста да се ради. Најважније је да успемо да се опоравимо и да ове повреде прођу, да можемо нормално да радимо јер нас чека стварно тежак ритам у наредних десет дана”, рекао је Филиповски.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести