(ФОТО, ВИДЕО) ПРЕЛЕПЕ СЛИКЕ ИЗ БЕОГРАДА ОСВОЈИЛЕ ИНТЕРНЕТ Сцене које су НАПРАВИЛИ ГРОБАРИ обилазе планету! МИЛИОНИ ПРЕГЛЕДА за подухват који није виђен ни у НБА лиги

На прелеп начин је кренула утакмица 17. кола Евролиге између Партизана и Виртуса из Болоње. Навијачи црно-белих убацили су на хиљаде и хиљаде играчака на паркет "Штарк Арене", а већ пред сусрет је најављено да ће за сваку од њих бити донирана одређена сума новца за најугроженије малишане.
s
Фото: Tanjug

Подсетимо, Партизан је у сарадњи са НИС-ом осмислио акцију у којој ће поменута компанија уплатити 1.000 динара за сваку плишану играчку која заврши на паркету.

После самог меча, заиста невероватне бројке на друштвеним мрежама. Снимак који је окачио КК Партизан на свом Инстаграм налогу где Гробари убацују играчке на паркет стигао је до рекордног броја прелгеда.

За мање од три сата, чак 1.500.000 прегледа је имао овај снимак што је само по себи невероватно. Алгоритам је препознао хуману страну ове акције и дели га апсолутно свима!

Ко зна докле ће сезати бројке везане за овај видео снимак, али једно је сигурно, црно-бели су направили заиста прелеп и хуман гест пред новогодишње и Божићне празнике.

 

Подсећамо, кошаркаши Партизана изгубили су од Виртуса резултатом 75:77 у 17. колу Евролиге.

Дневник/Телеграф

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести