Гавриловић: Победа Звезде против Химкија је императив

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Андрија Гавриловић, пред меч 6. кола Евролиге против Химкија, рекао је да је победа у овом сусрету императив, након три узастопна пораза.
a
Фото: Youtube Printscreen

"Радио сам седам година у Химкију и за тај клуб ме вежу бројне успомене, освојили смо и два трофеја Еврокупа и радујем се утакмици са бившим главним тренером Куртинаитисом. На терену нема пријатељства, много нам је важна ова утакмица и победа у њој. Свесни смо доброг "моментума" и последњих резултата Химкија, али пред нашим навијачима победа је императив и то на било који начин", рекао је Гавриловић за клупски сајт.

Кошаркаш српског и регионалног шампиона Дејан Давидовац рекао је да Звезду очекује тежак меч, али да уз подршку навијача могу да дођу до позитивног резултата.

"Очекује нас меч са екипом која је у добром ритму и моменту, која стиже у Београд након убедљве победе над Панатианикосом у Москви. Химки игра добро ове сезоне, зна се да их предводи Швед. То је тим који је испуњен одличним играчима на свим позицијама. Довели су Мозгова, Јеребка, Јовића, што говори о њиховим амбицијама ове сезоне. Ми са друге стране морамо да будемо константни, јер нас је то доста коштало у неким претходним утакмицама. Уз велику подршку са трибина, али и нашу енергију на паркету можем о до резултата", рекао је Давидовац.

Меч између кошаркаша Црвене звезде и Химкија игра се 31. октобра од 19 сати у хали "Александар Николић".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести