Гист се свађао са тренером Гавриловићем?

Џејмс Гист није отпутовао са екипом Црвене звезде на евролигашки меч са Албом, а према информацијама које незванично круже, Американац је суспендован после дербија са Партизаном.
g
Фото: Youtube Printscreen

Иако званичне потврде из Црвене звезде нема, искусни центар је суспендован због свађе са шефом стручног штаба Андријом Гавриловићеми и због тога неће играти у Берлину, пише Информер.

Гавриловић је после утакмице са Партизаном у свлачионици замерио америчком центру што је направио техничку грешку, али овај му није остао дужан, па је дошло до жучне расправе.

- Гист већ неко време није задовољан дешавањима у тиму и због тога је дошло до свађе. После утакмице с Партизаном рекао је Гавриловићу да је главни кривац за то што екипа у последње време игра катастрофално. Такође, Гисту смета и то што поједини играчи имају већу минутажу него што заслужују – рекао је извор Информера близак клубу.

Гист неће бити у екипи ни за гостовање Жалгирису, које је на програму само 48 сати после дуела црвено-белих и Албе. Међутим, до раскида уговора неће доћи, јер Звезда не може да приушти превремени раскид са Американцем, који има годишњу плату од 580.000 евра.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести