Гудурић: Пореметило нас је ово са Недовићем, идемо даље

ПРАГ: „Сигурно да нас је пореметило то са Немањом Недовићем, чекамо да видим расплет те ситуације и да видимо шта ће бити са њим”, рекао је кошаркаш Србије Марко Гудурић пред дуел са Пољском у последњем колу групне фазе Европског првенства.
ФИБА/КСС
Фото: ФИБА/КСС

Србија од 21 час игра са Пољском за прво место у групи Д.

"Сигурно да нас је пореметило то са повредом Недовића. Чекамо да видим расплет те ситуације и да видимо шта ће бити са њим, али то је спорт, то је живот. Морамо да идемо даље и да ми што смо здрави да дамо све од себе", рекао је Гудурић и додао да су поред четири одигране утакмице, имали и један тренинг који је у рангу тешког меча.

"Рекао бих пет утакмица у пет дана, имали смо тренинг који је био као утакмица. Дакле без слободног дана. Било је мало напорно. Нисмо често у оваквој ситуацији, осим Јокића можда, али добро, најважније је да смо победили. Ето, опет остаје то што се Недовић повредио, Милутинов се вратио, Маринковић је боље и надам се да ћемо бити комплетни ускоро."

Током првенства, на друштвеним мрежама је испливао снимак где најбољи играч српске репрезентације Никола Јокић, пред меч држи говор саиграчима у стилу НБА екипа.

"То нам је сада традиција нека пре сваке утакмице, он нам одржи мини говор. Овако, сви су одиграли много утакмица, свако има неки свој ритам како се опоравља, као се спрема, тако да нема ту неке приче око тога", рекао је кошаркаш Фенербахчеа и додао да се тим не осврће на потенцијалне калкулације, ко ће са ким играти у нокаут фази.

"Увек постоји та прича, калкулација нека. Ми и даље не знамо да ли ћемо бити први или други. Свакако много тога зависи од те утакмице која почиње око два. Пре наше утакмице ћемо знати каква је ситуација. Опет, ко год да буде, треба да гледамо нас и надамо се да ћемо са што више играча бити на терену", закључио је Гудурић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести