ИСКУСНИ ТРЕНЕР ВЛАДЕ ЂУРОВИЋ КРИТИКУЈЕ ЦРНО-БЕЛЕ Овај тим Партизана нема квалитет за нешто велико

Искусни српски тренер Владе Ђуровић анализирао је игру Партизана до сада, те је закључио да су Жељку Обрадовићу хитно потребна бар два појачања
s
Фото: Youtube printscreen/ilustracija/megasport televizija

Партизан је у регионалној АБА лиги у три кола забележио исто толико победа. Међутим, у Евролиги црно-бели имају скор 1-3. Прошле седмице су у дуплом колу елитног такмичења доживели оба пораза – од Барселоне и Олимпијакоса.

- Оно што је сигурно је да Партизану треба појачање. Ја нисам тај који ће то да одлучује, али објективно Партизан нема квалитет да уради нешто велико ове године ако не доведе бар једног играча, а по мени чак и два – рекао је Ђуровић, те нагласио да су неопходни центар и плејмејкер:

- То је основа сваке екипе, добар плејмејкер и висок један играч који не мора да буде Таварес, али може да буде Фал, Милутинов... Неко ко ће да постигне 10 до 15 поена, али ко ће да ухвати 10, 12 скокова и да прети да ће лупити неку банану. У Партизану једино прети Смаилагић, али он игра кратко јер игра борбено и свирају му фаулове. Није неко име и стално му свирају фаулове. Мора Партизан да буде јачи испод коша, мора да се поправи. Е сад, ја да учим шта треба да ради Жељко Обрадовић  који је докторирао кошарку... Него стварно мислим да са овим тимом тешко могу да се праве велика дела и да морају да се доводе појачања.

Партизан наредни меч игра против Меге у четвртом колу АБА лиге у понедељак од 20 часова.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести