Ивановић: Да смо могли да региструјемо Факунда било би много лакше

БЕОГРАД: Валенсија је опасна екипа са изванредним играчима, поготово нападачки и има пуно простора за игру један на један, изјавио је данас тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић пред гостовање његовог тима Валенсији у петак у у оквиру 17. кола Евролиге.
YT
Фото: Youtube Printscreen

У тиму неће бити Факунда Кампаца, кога ће београдски клуб моћи да региструје тек крајем фебруара.

"Да смо могли да региструјемо Факунда било би много лакше, а овако је много теже, али ће момци сада морати да дају више од себе и то је то нема нам друге. Играћемо са мањим бројем играча на неким позицијама, али наше амбиције се не мењају. Играмо против једне екипе која је нападачки заиста изванредна. Већ дуги низ година имају традицију да потписују играче са изванредним нападачким талентом, чак и тројке и четворке шутирају за три поена. Имају много простора за игру један на један, а против такве екипе мораш да играш одбрану. Ми је играмо, али против овакве екипе морамо још боље", изјавио је Ивановић.

Он се осврнуо и на пораз од Барселоне у претходном колу.

"Није нам се свидео начин на који смо изгубили али добро. Не играју они од јуче то је саставни део спорта и карактерни играч се огледа у томе колико пута се дигне након што падне. Нема никакве разлике око тог извињења, то је требало судија да види да је гажена линија", истакао је тренер кошаркаша Црвене звезде.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести