ИВАНОВИЋ И НЕДОВИЋ ОПРЕЗНИ Најопаснија и најтежа утакмица

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је пред утакмицу са Асвелом, да је ово за његову екипу најопаснија и најтежа утакмица.
Ivanovic Dusko/YT
Фото: Јутјуб принтскрин/Душко Ивановић

Кошаркаши Црвене звезде сутра од 19 часова дочекују екипу Асвела у утакмици првог кола Евролиге.

"Идемо меч по меч. Направили смо скуп добрих играча који тек треба да буду добри. Наша очекивања су највећа. Али, за нас је ово најопаснија и најтежа утакмица, јер је прва. Играчи једва чекају да почне. Све то треба да се усклади, да не изгоримо. Надам се да смо довољно искусни да можемо да одиграмо на 40 минута", истакао је Ивановић и додао да зна да се игра француске екипе одвија преко Де Колоа и Ловерња.

"Са њим и без њих то су две потпуно нове екипе. Ја мислим да није било сакривања на припремном мечу. Али нити смо ми, нити они били комплетни", закључио је Ивановић.

Немања Недовић је изјавио да његов тим очекује исцрпљујућа утакмица али да су "црвено-бели" спремни.

"Долази нам у госте екипа која је атлетски јако моћна и има искусне играче на евролигашком нивоу. Игра им се заснива на двојцу Де Коло и Ловерњ. Имају екстра високог играча. Сигурно нас очекује исцрпљујућа утакмица и мислим да смо спремни. Мотив је пуна хала. Али, треба да се фокусирамо на терен и да еуфорија не утиче на нас. Знамо да то може да крене у погрешном правцу. Пун фокус на терен па ћемо видети", изјавио је Недовић и додао да је прва утакмица против Игокее била под одиграна под тензијом.

"Сви смо били мало стегнути на почетку. Што је нормално. Нисмо још уиграни. Не знамо где смо са снагом у односу на остале екипе. Из те утакмице носимо један позитиван утисак због тог другог полувремена и покушаћемо да то пренесемо на ову уткамицу и да уклопимо играче који су били повређени", закључио је Недовић.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести