Ивановић задовољан победом, Обрадовић честитао

БЕОГРАД: „Осећам се изванредно овде, навијачи су фантастични и осећам да имам поверење људи што много значи”, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић после утакмице са Партизаном.
Фонет/Драгана Стјепановић
Фото: Фонет/Драгана Стјепановић

Кошаркаши Црвене звезде победили су синоћ екипу Партизана са 90:74 у дербију осмог кола регионалне АБА лиге.

"Партизан има изванредан нападачки таленат и кад смо их пустили, када нисмо играли чврсту одбрану имали су лагане поене. Али, велика ствар је да ова екипа има квалитет, а победили смо на одбрану. Амбијент је био фантастичан, жао ми је овога што се десило са публиком. И морам да кажем нешто - немојмо да радимо против себе, треба да уживамо, ово је спорт, некад добијеш некад изгубиш“, казао је Ивановић.

Додао је да је задовољан издањем своје екипе.

„Приметили сте да ништа не причам о момцима, момци би били добри и да су изгубили. Амбијент је добар, они су спремни да раде, а када постоји резултат онда им је и лакше“, закључои је тренер "црвено-белих".

„Одиграли смо завршницу катастрофално и то је разлог пораза, али и разлог толике разлике”, изјавио је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић после утакмице са Црвеном звездом.

 „Честитам Звезди на заслуженој победи. Жао ми је јер смо играли 35 минута добро, имали смо шансу да се вратимо у финишу, али смо одиграли катастрофалну завршницу“, изјавио је тренер Партизана.

Додао је да су повреде његовој екипи диктирале игру.

„Проблем нам је било последњих пет мунута. Имали смо проблеме у припреми утакмице, Лесор је повредио лакат, није тренирао од Мадрида, помогли су му лекари, рекао је да је спреман. За Смаилагића је била процена да мора да паузира шест недеља, тражио је да игра на сопствену одговорност. Брозијански је нов играч и треба му времену за све, али ту само почињу наши проблеми“, закључио је Обрадовић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести