Јарамаз: Драго ми је што смо победом завршили наступ у АБА лиги

БЕОГРАД: Кошаркаш Партизана Огњен Јарамаз изјавио је да срећан што је тим тријумфално завршио наступ у АБА лиги.
ognjen jaramaz
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели у јуче у последњем колу регионалне лиге победили Сплит 80:58 и такмичење у овој сезони завршили су на шестом месту са скором 13-13.

Драго ми је што смо победом завршили наступ у АБА лиги. Било је неких пропуста и неких грешака, посебно у другом полувремену када смо подиглу разлику на 20 поена. Не бих сада потенцирао то, већ бих хтео да ставим акценат на однос свих нас у последњем перидоу, свих играча и стручног штаба. У последњих месец-два смо стварно максимално дали све од себе што се види и по резултатима, где смо везали пет победа, рекао је Јарамаз за ТВ Партизан.

Дангубић је неколико утакмица играо повређен, Трифуновић је имао проблема са прстом. Свима нам је било стало да поправимо колико-толико лошу слику коју смо изградили поразима средином сезоне. Надам се да смо успели у томе, додао је Јарамаз.

Црно-бели су две недеље били без такмичарске утакмице, а следи им следи пауза од месец.

“Незгодно је када имамо паузу са званичним утакмицама, јер је тешко заказати пријатељске мечеве у том периоду, због уклађености такмичења, сад треба да се игра Суперлига, долази тимови из различитих такмичења.То нама отежава, али наш однос ће остати исти. Мотивација једнака као и до сада, имамо циљ да освојимо Суперлигу која долази".

Јарамаз је рекао да је остао велики жал за средишњим делом сезоне.

Због тога нам је мотивација још већа. Мислим да нашим наступима нисмо заслужили срећу у неким мечевима. Имам утисак да смо у овом последњем делу сезоне подигли ниво игре, али је бесмислено говорити шта би било да смо овако играли у том делу сезоне. Не бих се више освртао на то, закључио је Јарамаз.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести