Јовановић: Против Приморске потребна јака енергија

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Меге Владимир Јовановић, пред меч 8. кола АБА лиге против Приморске, очекује од својих играча да буду на вишем енергетском нивоу него у претходном мечу.
v
Фото: Youtube Printscreen

Мега сутра од 19 сати гостује у Словенији, где ће покушати да дође до шесте победе у сезони, против екипе која у досадашњих седам рунди нема ниједан тријумф.

"Чека нас веома мотивисан тим који је претходних сезона играо добру кошарку. Уз све финансијске проблеме које су имали, успели су да пронађу начин да опстану у елитном такмичењу. Сигуран сам да ће, без обзира на досадашње резултате, пронаћи енергију и мотиве да против нас у суботу изгледају најбоље што могу. Ми без обзира на све проблеме у ростеру који су изазвани ковидом, у овим околностима које нису нормалне, морамо да нађемо начин да играмо добру кошарку. После утакмице са Крком, очекујем реакцију играча, да буду на вишем енергетском нивоу и да буду у бољем интезитету што се тиче напада и што се тиче одбране", рекао је Јовановић за клупски сајт.

Плејмејкер Меге Јован Новак је истакао да би победа његовој екипи много значила пред репрезентативну паузу.

"Очекује нас тешко гостовање у Копру, где не сме да нас завара тренутни скор домаће екипе, која је на истом терену пре два кола намучила Звезду. Уколико мислимо да направимо добар резултат морамо да поправимо приступ у односу на меч са Крком. Поред квалитетне припреме меча која сигурно неће изостати, веома је битно да у исти уђемо концентрисани и са великом дозом енергије. Уколико то остваримо, имаћемо добру шансу да остваримо нову победу, која би нам много значила пред краћу паузу која следи у АБА лиги", рекао је Новак.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести