Јовић: Здрав сам и прав; Милосављевић: Растемо...

БЕОГРАД : Српски кошаркаши Стефан Јовић и Драган Милосављевић поручили су да су задовољни наступом и победама над Грчком и Црном Гором на "Трофеју Београда".
1
Фото: EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Репрезентација Србије освојила је турнир у дворани "Александар Николић" са два убедqива тријумфа, прво над Грчком (93:61) у суботу, а потом и јуче над Црном Гором (82:71).

"Изузетно јак турнир за све нас, посебно што су ово прве утакмице после припрема на Копаонику и прави тестови. Грци су против нас били доста уморни, што није био случај код Црногораца јер су имали дан паузе и доста су нас намучили. Не тражим алиби, али смо и ми били уморни. У другом полувремену смо наметнули свој стил и ритам и освојили трећи узастопни "Трофеј Београда", рекао је Јовић.

Нови плејмејкер минхенског Бајера додао је да нема никаквих проблема са са леђима и повредом која га је дуго мучила.

"Хвала селектору и свим qудима у Немачкој који су ми омогућили лечеwе тамо, а доста ми помаже и кондициони тренер који ради са мном већ месец и по дана. Немам никаквих проблема, здрав сам, прав и полако улазим у ритам", казао је Јовић.

Његов саиграч Драган Милосавqевић рекао је да је освајаwе турнира у Београду од велике важности за wегов тим.

"Црна Гора је тежак противник, али смо успели да се изборимо са wима. Нисмо били толико свежи, они су јако и агресивно играли у одбрани, али смо имали прави одговор. Форма нам расте и играмо све боqе, сада идемо у Хамбург", поручио је кошаркаш Уникахе.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести