КК Црвена звезда: Кузмићево стање стабилно, али озбиљно

БЕОГРАД: Здравствено стање Огњена Кузмића је стабилно, али и даље врло озбиљно, саопштено је данас из КК Црвена звезда.
kuzmic, fonet ap
Фото: Ognjen Kuzmić, foto: FoNet/AP

Центар црвено-белих и репрезентације Србије након повреда задобијених јуче у саобраћајној несрећи надомак Бањалуке налази се у вештачкој коми, а нови прегледи скенера главе и рендгена плућа показали да нема додатних компликација.

"КК Црвена звезда обавештава јавност да је здравствено стање Огњена Кузмића стабилно, али и даље врло озбиљно. Кузмић се и даље налази у шок соби Ургентног центра у Београду, али су након почетна 24 сата, први знаци охрабрујући. О кошаркашу Црвене звезде, који је и даље у индукованој коми, од пријема у недељу брине изузетан лекарски тим у Ургентном центру и КК Црвена звезда им се и овом приликом захваљује на свему што чине за Огњена од тренутка када је примљен у недељу у болницу у тешком стању", наводе са Малог Калемегдана.

Како се истиче, у понедељак у раним јутарњим часовима Кузмић је поново детаљно прегледан од стране лекарског тима, урађен му је скенер главе и рендген плућа, који су показали да након 24 часа нема додатних компликација у повредама главе, као и да му се постепено враћа плухцна функција.

"КК Црвена звезда схватајући велики интерес јавности и бригу свих добрих људи, наставиће да извештава о здравственом стању нашег Огњена Кузмића у складу са информацијама које добијамо од доктора Ургентног центра. Зато још једном молимо све, да поштујући приватност породице Кузмић и тежину ситуације у којој се налази Огњен, информишу јавност о његовом здравственом стању скључиво користећи клупска саопштења", наводе црвено-бели.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести