КК Партизан помаже ватерполистима

БЕОГРАД: Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је да ће кошаркашка секција Спортског друштва Партизан помоћи ватерполо клубу тако што ће обезбедити мазут за загревање базена.
Ostoja Mijailovic/Fonet
Фото: Фонет/КК Партизан

"Ватерполо клуб Партизан, као најтрофејнији колектив не само нашег спортског друштва, већ целе Србије, налази се у тешкој финансијској ситуацији. Кошаркашки клуб, као део исте фамилије, жели да помогне наследницима славних асова који су пронели славу и црно-беле породице и наше земље. У нади да ћемо подстаћи и остале који могу да помогну бастиону српског ватерпола, преузимамо на себе да обезбедимо мазут за загревање базена у противвредности од милион динара", наводи у саопштењу Мијаиловића, које је објављено на клупском сајту.

Додаје се да КК Партизан "на тај начин жели да обезбеди ватерполистима макар минимум основних средстава за неометано тренирање".

"Жеља нам је да помогнемо и подстакнемо друге, а не да се сврставамо на било чију страну у сукобима, који на жалост, потресају један део наше породице, јер Партизан је изнад свих нас", закључио је Мијаиловић у свом саопштењу.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести