КЛС: Војводина гостује Златибору у Чајетини

Кошаркаши Војводине вечерас (18) играју утакмицу 11. кола Кошаркашке лиге Србије, где гостују старом ривалу из друголигашких година  Златибору из Чајетине.
kosarka aba liga
Фото: Tanjug (T. Valič, ilustracija)

Иако осокољени победом минулог петка на свом паркету, када су након продужетка савладали екипу ОКК београда, Новосађани ће бити на великом искушењу, јер су лишени услуга најбољег играча у досадашњем делу сезоне Ђорђа Yелетовића. Неизвестан је и наступ другог јунака поменуте победе Алексе Бировљева. 

„Иако ћемо бити ослабљени,  пробаћемо да изненадимо врло добру екипу Златибора. Чајетинци имају квалитет, искуство, одличног тренера и на свом паркету су увек фаворити. Испоставило се да нас је победа против ОКК Београда скупо стајала, али нисмо отишли на Златибор са белом заставом“, рекао је шеф струке црвено – белих Филип Соцек, који се захвалио клупском руководству, које је и поред тешке финансијске ситуације пронашло начин да екипа отпутује дан пред утакмицу, како би одморна дочекала дуел са ривалом.

У екипи Златибора, поред неколицине искусних и квалитетних појединаца, сезоне наступа и Крсто Бјелица, дугогодишњи капитен Војводине.        

Д. Кн.  

Данас

Златибор – Војводина         (18)

ОКК Београд – Динамик      (18)

Борац –Беовук                     (18)

Спартак – Слобода               (19)

Сутра

Младост – Дунав                  (16)

Металац – Нови Пазар        (18)

Вршац – Тамиш                    (18)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести