Кошаркаше Војводине код куће поразио Беовук

По­сле нај­сла­би­је утак­ми­це на Спен­су ове се­зо­не, ко­шар­ка­ши Вој­во­ди­не су по­ра­же­ни од Бе­о­ву­ка у не­из­ве­сној за­вр­шни­ци.
Dejan Janjić Foto:Dnevnik.rs/F. Bakić
Фото: Де­јан Ја­њић Фо­то:Дневник.рс/Ф. Ба­кић

Цр­ве­но–бе­ли су ве­о­ма ло­ше шу­ти­ра­ли за три по­е­на (6/32), што су го­сти уме­ли да ка­зне на­кон по­кре­тљи­ве и бр­зе игре, уба­че­них ко­ше­ва ка­да се ло­мио ре­зул­тат, те уз ла­га­ни бла­го­слов су­диј­ске пи­штаљ­ке, ка­да се у по­след­њем ми­ну­ту Ми­шко­вић, на­кон про­до­ра уле­тео у дво­ји­цу игра­ча ко­ји су га че­ка­ли под ко­шем, а за то по­ча­шћен фа­у­лом.

То­ком це­лог ме­ча обе еки­па су игра­ле у та­ла­си­ма: ка­да год би се је­дан тим одво­јио на пет или шест по­е­на по­ред­но­сти, за не­ко­ли­ко ми­ну­та би усле­ди­ло по­рав­на­ње, а по­том пре­о­крет. Та­кав сце­на­рио по­на­вљао се у сва­кој де­о­ни­ци, па је би­ло ја­сно да ће утак­ми­цу од­лу­чи­ти ни­јан­се и не­из­ве­стан фи­ниш.

Три и по ми­ну­та пре кра­ја го­сти су има­ли се­дам по­е­на ви­шка (79:86), по­сле не­ко­ли­ко сму­ше­них на­па­да Но­во­са­ђа­на. Та­да је с клу­пе сти­гао сиг­нал да, по­што се фа­у­ло­ви под ко­шем го­сти­ју те­шко су­де, тре­ба да се по­ку­ша бр­зим шу­те­ви­ма. Трој­ке су по­го­ди­ли Бје­ли­ца и За­рић, са пе­на­ла је по­том био по­ло­ви­чан Ја­њић и сти­гло се до ега­ла. Ипак, у са­мој за­вр­шни­ци ви­ше не­ра­ва и сре­ће има­ли су го­сти, ко­ји су на­гра­ђе­ни за од­го­во­ран меч, ко­ји су са до­ста енер­ги­је од­и­гра­ли.

Д. Кн.

Вој­во­ди­на – Бе­о­вук 88:92 (21:21, 25:27, 25:23, 17:21)

НО­ВИ САД: Ма­ла са­ла Спен­са, гле­да­ла­ца: 300, су­ди­је Гли­шић, Пе­цељ, Сте­ва­но­вић.

ВОЈ­ВО­ДИ­НА: За­рић 7, Сто­ја­но­вић 14, Бер­ба­ков 6, Ја­њић 22 (10 ск), Бје­ли­ца 11 (4 ас), Бран­ко­вић 3, Ви­ри­је­вић, Си­ла­ђи 10, Ча­бри­ло 7, Ата­на­сов 6, Би­ро­вљев, Ма­то­вић 2.

БЕ­О­ВУК: Ми­цу­ло­вић, Дра­го­вић 4, Мар­ја­но­вић 18, Му­сић 4, Не­ран­џић 6, Гру­ша­но­вић 19, Во­ји­но­вић 7, Ла­за­ре­вић, Ми­шко­вић 14, Мак­си­мо­вић 16, Па­вло­вић, Сти­ко­вић 4.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести