Кошаркаши Партизана почели припреме, од сутра на Златибору

БЕОГРАД: Кошаркашки клуб Партизан започео је припреме за нову сезону, а већ сутра екипа ће отпутовати на Златибор, где ће одрадити основни део, саопшттено је на сајту клуба.
partizan
Фото: КК Партизан

Први припремни турнир црно-беле очекује од 1. до 3. септембра у Опатији, на којем ће такође учествовати екипе Пезара, Цедевита Олимпије и Цибоне.

После тога, 7. септембра следи утакмица хуманитарног карактера у Крагујевцу против домаће екипе Радничког.

Партизан потом иде у Истанбул, где ће 11. и 12. септембра, одиграти турнир са екипама Фенербахчеа, Уникса и Монака.

За 16. септембар заказан је спектакл у Београду, опроштај Новице Величковића, против Ефеса.

Дан касније, црно-бели ће отпутовати у Атину на "Јанакопулос куп", који се одржава 18. и 19. септембра, а сем Партизана учествоваће домаћин Панатинаикос, Ефес и Макаби из Тел Авива.

Пантер стигао у Београд: Једва чекам да почнемо

Амерички кошаркаш Кевин Пантер, нови играч Партизана, рекао је да једва чека да почне да ради са тренером Жељком Обрадовићем.

Пантер, некадашњи кошаркаш Црвене звезде, за клупску телевизију истакао је да је добар осећај вратити се у Београд.

"Видео сам мени познате ствари. Знам довољно о свему, али желим да научим још више. Срећан сам и једва чекам да почнем да радим" , рекао је Пантер.

Када је чуо да најтрофејнији тренер Евролиге Жељко Обрадовић држи тренинге некада више и од три сата, био је видно изненађен.

"Три и по сата? Сви морају да раде оно што је потребно. Морамо да будемо спремни за добру годину" , истакао је Пантер, који је прошле сезоне играо веома добро за Олимпију из Милана.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести