КОШАРКАШИ ПАРТИЗАНА ПРЕД НОВИМ ИЗАЗОВОМ У ЕВРОЛИГИ Олимпијакос дочекује Обрадовићеву чету

Нема времена за одмор. Кошаркаши Партизана већ сутра, два дана након пораза од Барселоне у “Штарк арени”, морају на мегдан новом великану европске кошарке. У четвртом колу Евролиге, црно-бели гостују Олимпијакосу у Пиреју, у дуелу два тима који ће у међусобном окршају тражити повратак на победнички колосек. Док су Каталонци надиграли “парни ваљак”, црвено-бели су поклекли у Милану против Арманија са 65:53, па су сада на негативном 1-2 скору.
АБА лига (Драгана Стјепановић)
Фото: АБА лига (Драгана Стјепановић)

Кошаркаш Партизана Френк Камински имаће веома захтеван задатак, пошто ће му један од супарника бити Никола Милутинов, један од најбољих центара Европе у тренутку.

– Спреман сам. Он је јако добар играч, дуго игра у Европи, велики је, снажан… Биће изазов за нас, али ми имамо три добра центра и можемо да га пореметимо. Биће занимљив дуел. Не смемо да гледамо уназад, тешко је избрисати из мисли пораз од Барсе, али морамо да кренемо даље. Поправићемо ствари које нисмо добро радили и усмерити се на Олимпијакос, како бисмо одиграли добру утакмицу. Фокусирани смо на Олимпијакос, ово је велика ствар за нас – навео је Камински.

Бек црно-белих Алекса Аврамовић истакао је да нема места за панику, због нешто слабијег старта.

– Јесмо изгубили пред нашим навијачима, али нема туговања. Прошле сезоне смо лоше кренули, нисмо играли добро, посебно у новембру и тада смо се скупили, а сада мислим да имамо одличну хемију ван терена. Нисам забринут – поручио је Аврамовић.

Дуел између Олимпијакоса и Партизана на програму је у четвртак од 20.15 часова.

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1309
Најновије вести