Кошаркаши Партизана убедљиви против Морнара у Бару

БАР: Кошаркаши Партизана савладали су вечерас Морнар у Бару 83:62 (24:17, 22:10, 18:22, 19:13) у утакмици четвртог кола АБА лиге.
kosarka kos
Фото: Tanjug / ilustracija

Црно-бели сада имају максималних 4-0, док је Морнар на учинку 2-2.

Најефикаснији код Партизана били су Зек Ледеј са 18 и Данило Анђушић са 16 поена, док је Џејмс Нанели убацио 11.

Једини који ће хтети што пре да заборави меч је Кевин Пантер који се није уписао и промашио је свих 10 шутева (четири за два и шест за три).

Код домаћина подбацио је Дарен Расел са само девет поена, а најефикаснији су били Владимир Михаиловић и Марко Пецарски са по 19 поена.

Партизану сада следи меч против Жалгириса у четвртак у Евролиги, док је наредни ривал у регионалном такмичењу, у недељу, екипа Меге.

Обрадовић: Лепо вече, али разговараћемо о игри у нападу

Први утисак је, можда онај који је најважнији, то је гостопримство на које смо поново наишли у Бару. Желим да се захвалим браћи Павићевић на фантастичној добродошлици и односу који постоји између два клуба и међу нама лично, рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић после победе против Морнара у Бару (83:62) у АБА лиги.

"Такође желим да се захвалим навијачима Партизана који су дошли у великом броју да подрже екипу, као и домаћим навијачима Морнара који су направили, заиста одличну атмосферу и мислим да је било заиста лепо вече", изјавио је Обрадовић на конференцији за медије.

Што се тиче утакмице, као пред сваку смо направили анализу и пробали да пронађемо начин како треба да добијемо меч, додао је Обрадовић.

"Мислим да смо захваљући агресивности у одбрани доста тога направили. То је на моменте изгледало много добро, али је било и неких лоших тренутака. Оно чиме апсолутно нисам задовољан, то је наш игра у нападу. Играли смо нервозно, правили невероватне одлуке и мислим да је то оно о чему ћемо да разговарамо на првом следећем тренингу", поручио је Обрадовић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести