Кошаркаши Звезде вечерас против Албе

БЕОГРАД: Кошаркаши Црвене звезде вечерас од 19 сати дочекују берлинску Албу у петом колу Евролиге у хали "Александар Николић".
1
Фото: Tanjug/Craig Lašig

"На нама је до добром игром дођемо до контроле квалитета њихове игре и да им не дозволимо да они наметну свој ритам. После дуго времена имамо ситуацију да играмо у Пиониру евролигашку утакмицу пред нашим навијачима. Ако буде атмосфера макар приближна ономе како је знало да буде на утакмицама Евролиге овде, сигурно да ће то бити веома значајно за нас", истакао је тренер Црвене звезде Дејан Радоњић.

Лука Митровић каже да ће концентрација бити кључан фактор у вечерашњем дуелу.

"Очекује нас један квалитетан тим, који има доста проблема са повредама на почетку сезоне и због тога је било доста осцилација у њиховим резултататима и игри. То је свакако тим који, ако му се дозволи да игра како уме, може да направи проблем свакој екипи, па тако и нама. Фокус 40 минута, пре свега у одбрани, да искористимо све њихове слабије стране у скраћној ротацији. Надам се да ћемо пред пуним трибанама доћи до нове победе", рекао је Митровић.

Црвено-бели су након пет утакмица у кратком временском периоду имали мало више времена да се освеже пред дуел са немачком екипом.

"Свакако је пријало после четири-пет мечева у седам дана. Одморили смо, напунили смо батерије колико-толико и имали први-други пут у сезони да спремимо меч као људи. Свакако ори дочекујемо меч", закључио Митровић.

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести