Кузмић: Хвала свима, добро сам и идемо напред

БЕОГРАД: Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић, који се опоравља после саобраћајне несреће, захвалио се данас свима који су бринули и слали му речи подршке.
kuzmic
Фото: КК Црвена звезда

"Желео сам овом приликом да се захвалим свима који су бринули за мене након свега што сам доживео и проживео. На првом месту председнику клуба Небојши Човићу и свима из Црвене звезде, лекарима и целом тиму на челу са доктором Башчаревићем и Олујићем, медицинским сестрама, осталим докторима, министру здравља Златибору Лончару који се такође много заложио за мене, лекарима у БањалЛуци доктору Ђајићу, свим мојим саиграчима, бившим и садашњим, саиграчима из репрезентације, селектору Ђорђевићу", рекао је Кузмић, а преноси званични сајт клуба.

Он се захвалио и навијачима, како је реркао, моје Црвене звезде који су бринули за мене, слали му подршку и преко мојих најближих, преко клуба и на крају и са оним транспарентом на утакмици који ме заиста погодио у срце.

"Хвала свима, извињавам се ако сам некога изоставио, толико тога се догодило у само 10 дана. На мени је сада да се опоравим потпуно слушајући докторе, осећам се добро, и идемо напред", рекао је Кузмић, који ће и наредне дане провести на опоравку у Ургентном Центру у Београду.

Делегација Црвене звезде данас је обишла Кузмића, а како се наводи, опоровак иде најбољим могућим током, првотимац Црвене звезде се нормално храни, комуницира са околином, али лекарски конзилијум и даље инсистира на максималном опрезу када је Огњен у питању.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести