Марјановић: Форму дижемо из меча у меч

БЕОГРАД: Центар кошаркашке репрезентације Србије Бобан Марјановић рекао је да ће Светско првенство у Кини бити узбудљиво и интересантно.
boban marjanovic
Фото: Tanjug (AP Photo/David Zalubowski)

"Чека нас дуг пут. Имали смо само један дан да се спремимо, да оперемо веш и кренемо. Биће интересантно, узбудљиво као и до сада. Очекује нас велика борба", рекао је Марјановић новинарима пред полазак у Кину, где ће српски кошаркаши у последњем делу припрема пред СП играти против Италије, Новог Зеланда и Француске.

Србија у досадашњим припремним мечевима не зна за пораз, а кошаркаш Далас Маверикса истиче да без обзира на то још увек мора да се ради на темпирању форме.

"Још увек нисмо близу форме, али идемо у том правцу, утакмицу по утакмицу. Сваку смо одиграли да је добијемо. Знамо шта нам је чинити и сваку утакмицу играмо да је добијемо. Нема опуштања, надам се да ће тако бити и на турниру. Спремамо се и идемо ка највишем циљу што се наше форме тиче", рекао је Марјновић, који на основу свега приказаног у припремном периоду није желео да упоређује српски тим са остали учесницма СП.

"Мислим да прво треба да се бавимо нама, па осталим репрезентацијама. Сваки противник је тежак, нарочито на турниру кад немаш времена. Морамо да будемо фокусирани на сваки меч, а све остало долази само по себи. Битно је да се бавимо нашим грешкама, да видмо где можемо да будемо бољи".

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести