Матовић пред Крку: Биће изузетно захтевна утакмица

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Александар Матовић рекао је да његову екипу против Крке у 24. колу АБА лиге очекује захтеван меч.
matovic
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели сутра од 21 сат у хали спортова "Ранко Жеравица" у Београду дочекују тим из Новог Места.

У првом овосезонском дуелу, Партизан је забележио непријатан пораз, а сутрашњи меч против Крке уједно и прилика за реакцију тима из Хумске на тај меч.

"У првом делу шампионата против Крке смо имали веома тешку утакмицу. Они су одиграли чврсто, погодили доста отворених шутева, направили на почетку велику разлику и на крају нас добили великом разликом. У овом моменту ми морамо прво да одговоримо на идентичан ''спејсинг'' који они имају, нешто слично Меги, где високи играчи узимају пуно шутева за три поена, где имају споља шутере који шире терен и неколико играча који су одлични у продорима. Биће изузетно захтевна утакмица. Оно што се од нас очекује је да поново одговоримо мушком игром, да исконтролишемо њихове шутеве, са друге стране их надтрчимо, надскочимо и покушамо да победимо", рекао је Матовић за клупски сајт.

Партизанов центар Ерик Мика очекује чврсту игру ривала.

"Тренер нам је баш говорио о томе да они имају свој доста јединствен стил игре и добро га се држе. Познају нашу игру, тако да очекујем јаку борбу. Припремићемо се психички и физички да бисмо им парирали енергетски и зауставили тај њихов јединстени начин игре“, истакао је Мика.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести