Мицић: Атаманове критике и похвале не доживљам лично

АТИНА: Кошаркаш Ефеса Василије Мицић изјавио је да похвале и критике тренера Ергина Атамана не свата превише лично.
Micic Vasilije/Fonet
Фото: FoNet

Ефес је синоћ у Пиреју убедљиво савладао Олимпијакос 86:67 у 7. колу Евролиге, а српски плејмејкер имао је сјајно вече са учинком од 27 поена (6/9 за два, 5/6 за три), два скока, пет асистенција, две украдене и три изгубљене лопте за 35 минута на паркету.

"У односу на утакмицу са Панатинаикосом, сада сам се осећао одлично. Био је добар меч, али је време да се окренем новом сусрету. Исто тако је и са лошим партијама. Ништа не треба да схватите превише лично. Може да се догоди свакоме. Битно је једино да се опоравите што је пре могуће", рекао је Мицић за Јурохупс.

Мицићева одлична рола дошла је само неколико дана после сусрета са Панатинаикосом, када га је Атаман јавно критиковао, рекавши да је његова партија била неприхватљива и непрофесионална.

"Већ сам неколико пута казао да све радим на свој начин. Тренер ми је дао битну улогу у овом тиму. Он има право да каже шта мисли. Не бих рекао да ме је то учинило бољим или лошијим. Чак и када ме похвали, трудим се само да само останем доследан себи", закључио је Мицић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести