Мицов тројком "срушио" Партизан, играће се мајсторица

ПОДГОРИЦА: Кошаркаши Будућности савладали су Партизан у Подгорици 72:71 у реванш мечу полуфинала пље-офа АБА лиге и изборили мајсторицу.
p
Фото: kkpartizan.rs/Dragana Stjepanović

Подгоричани су већи део меча имали предност, али су се црно-бели вратили, преокренули, да би на крају одлучио Владимир Мицов тројком у последњим тренуцима меча.

Најефикаснији код Будућности били су Кенрик Пери и Петар Поповић са по 15 поена.

Код Партизана Зек Ледеј је убацио чак 28 поена, а нико сем њега није имао двоцифрен учинак.

Мајсторица ће се играти у Београду, али још није одређен термин.

Обрадовић: Опет нам се десило оно што је немогуће

Морамо да схватимо да је на два разлике немогуће да се дође до шута за три поена. То је немогуће, али се овом тиму дешава опет, изјавио је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић после пораза од Будућности.

Заслужена победа Будућости, која је контролисала дешавања на паркету, имала је двоцифрену предност. Успели смо уз велики број грешака у нападу, уз велики број промашених слободних бацања да се вратимо у меч, имали смо прилику да стигнемо до победе, али смо катастрофално одиграли одбрану и конфузно овај последњи аут. Рекао сам после прве утакмице да је ово плеј-оф, да је небитно да ли је 1,11 или 21 поен разлике. Поново нас чекају анализе и све оно што је потребно да се уради, рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести