Мијаиловић: Инциденти се не смеју поновити

БЕОГРАД: Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је да се на трећем мечу финала плеј-офа АБА лиге против Црвене звезде не смеју поновити инциденти, која су се догодили на прва два дуела београдских клубова.
Mijailovic Ostoja/Fonet
Фото: Фонет/А. Барда

"Дешавања са прве и друге утакмице финала, сцене којима није место у спорту, не смеју се догодити на утакмицама Партизана НИС. Такво понашање није наш манир и никакви испади неодговорних појединаца не смеју да наруше слику о ватреној, али достојанственој подршци навијача Партизана", рекао је Мијаиловић за званични клупски сајт.

Црвена звезда води 2:0 у финалној серији, која се игра на три победе. Партизан ће бити домаћин у наредној утакмици, која је на програму у среду од 20.30 часова.

"Пуна дворана, гласна и срчана подршка која доликује навијачима Партизана биће од велике помоћи нашем младом тиму да дође до победе и продужи финалну серију", закључио је Мијаиловић.

Кошаркашки клуб Партизан је апеловао на навијаче да раније дођу у дворану, јер ће, како се наводи на сајту клуба, контроле на улазима бити ригорозне.

Улази у халу "Александар Николић" биће отворени од 18.30 сати.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести