Милојевић: Против Партизана агресивно и енергично

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић рекао је да његов тим у добром расположењу дочекује утакмицу против Партизана у 6. колу Суперлиге.
milojevic, tanjug
Фото: Tanjug D.Stanković arhiva

"Играмо меч против Партизана који је уз Црвену звезду главни фаворит за титулу. Имају веома квалитетну екипу и сигурно је да нас очекује тежак меч. Ми смо дигли игру после пораза од њих у првом колу, везали четири победе и у добром расположењу дочекујемо утакмицу. На нама је да одиграмо агресивно у одбрани уз добру енергију на терену, а за шта ће то бити довољно на крају, видећемо", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Крилни центар Меге Стефан Фундић истакао је да је његова екипа треба да настави са играма и приступом као у претходним мечевима.

"У одличном ритму после четири везане победе дочекујемо Партизан који има изузетно квалитетан тим. Морамо пре свега да будемо агресивни у одбрани и да покушамо да уведемо Партизан у ритам који нама одговара. Сигурно је да су добро мотивисани и да ће желети да победом против нас потврде прво место у групи. Уколико наставимо са игром и приступом који смо имали на претходним утакмицама, верујем да ћемо имати шансу да их изненадимо и забележимо победу на домаћем терену", истакао је Фундић.

Утакмица између Мега Бемкаса и Партизана игра се у четвртак од 17.30 сати у хали "Mega Factory".

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести