Митровић: Амбиције јасне, чека нас најтежа сезона

БЕОГРАД: „Нова сезона доноси нове изазове, али мислим да ће следећа да буде најтрежа последњих година откад смо доминантни у АБА лиги и Србији”, изјавио је кошаркаш Црвене звезде Лука Митровић.
Mitrovic Luka/Fonet
Фото: Фонет/АП/Митровић Лука

Митровић, један од најискуснијих у редовима црвено-белих, који је освојио по четири АБА лиге и Суперлиге Србије, истиче да ће свакако Партизан бити највећи ривал.

"Нова сезона, полако се спремамо за старт, верујем да ће бити најзанимљивија у последњих неколико година. Очекују нас и вечити дербији у Евролиги, Београд и Србија то заслужују, оба клуба су тамо где им је место, у европској елити", рекао је Митровић Танјугу.

Он је додао да екипа има доста нових играча, али да је уверен да ће млади тренер Влада Јовановић знати да "уклопи" тим.

"Радимо, уигравамо се, сезона је дуга, битно је да смо добро покривени на свим позицијама. Знам шта се од мене очекује, природно је, поготово у овим годинама и са икуством које имам", истакао је Митровић.

Звездин крилни центар рекао је да је најважније да екипу заобићу повреде, а да ће на терену дати све оид себе да се испуне циљеви и обрадују навијачи.

"После свих ових година у кошарци схватио сам да је најважнији садашњи тренутак. Управо тако и тренирам, размишљам, али наравно да очекујем све најбоље од сезоне која је пред нама", поручио је Митровић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести