НА ТЕРЕНИМА ТЦ ПРОМЕНАДА „Пут око света” са баскеташким асовима

У најави турнира (Нови Сад ултра челинџера) у баскету 3x3, претходиће му занимљив хепенинг, који ће се данас одржати на теренима испред шопинг центра Променада.
Duel Stefana Stojačića i Dušana Domovića Buluta Foto: F. Bakić
Фото: Дуел Стефана Стојачића и Душана Домовића Булута Фото: Ф. Бакић 

Нови Сад ће, 24. и 25. маја на Тргу Слободе, бити домаћин турнира (Нови Сад ултра челинџера) у баскету 3x3, који се налази у календару ФИБА. Биће то први турнир овог ранга у нашој земљи, а на њему ће наступити најбоље српске, уједно и светске екипе - Нови Сад Ал Вахда и Лиман, као и два тима из САД, а онда и Чешке, Швајцарске, планетарни шампиони до 23 године из Русије и још неке екипе.

У најави следи баскеташки спектакл, а претходиће му занимљив хепенинг, који ће се данас одржати на теренима испред шопинг центра Променада. Шест екипа надметаће се у популарној кошаркашкој игри “Пут око света”, а сваку од њих предводиће један од асова  баскета, који ће се на тај начин дружити с Новосађанима. Марко Савић, Душан Булут, Стефан Стојачић, Марко Ждеро, Дејан Мајсторовић и тренер репрезентације Данило Лукић биће у неку руку домаћини саиграчима, који су се пријавили за учешће путем интернета.

Најбољи појединци из сваке од екипа наћи ће се у финалу, а три пропласирана играча добиће награде од Променаде. Такмичење почиње у 11, а завршетак је планиран за 13 часова.

 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести