Ненад Крстић из приватних разлога напустио КС Србије

БЕОГРАД: Досадашњи потпредседник Кошаркашког савеза Србије задужен за мушку кошарку, Ненад Крстић, саопштио је данас да се из приватних разлога повлачи са те функције, потврдио је КСС.
s
Фото: Youtube Printscreen

"Желео бих да се захвалим свима у Савезу на указаном поверењу и изванредној сарадњи коју смо до сада имали. Ипак, услед приватних обавеза, које ми сада већ одузимају превише времена, донео сам одлуку да се повучем са места потпредседника КСС и то место препустим неком другом. Овом приликом бих поручио да је за мене пре свега била част да након каријере професионалног играча служим нашој кошарци кроз рад у КСС и на тај начин овој игри вратим макар делић онога што ми је у животу дала", поручио је Крстић.

Некадашњи репрезентативац Србије функционерску каријеру у КСС започео је у августу 2019. године када је изабран на функцију директора млађих селекција.

Од децембра 2020. до данас, Крстић је обављао функцију потпредседника КСС за мушку кошарку.

Као репрезентативац Србије Ненад Крстић је освојио две сребрне медаље.

Прву 2009. године на Европском првенству у Пољској и другу 2014. године, када је као капитен на Светском првенству у Шпанији предводио нашу репрезентацију до финала.

Кошаркашки савез Србије захвалио се Ненаду Крстићу на преданом раду у протеклом периоду и пожелео му срећу и успех на свим животним пољима.

До заказивања Скупштине КСС задужења која је имао Крстић обављаће директор репрезентације Србије Драган Тарлаћ.

Ненад Крстић је у каријери наступао за Партизан, Њу Џерси, Тријумф, Оклахому, Бостон, ЦСКА и Ефес.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести