Николић: Победа над Игокеом много доноси

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Мирослав Николић дуел са Игокеом у 5. колу АБА лиге означио је од велике важности за црно-беле како би се издвојили од тимова из средине табеле.
Miroslav Muta Nikolic/KK Partizan
Фото: КК Партизан

"Игокеа у досадашњем току сезоне игра јако добро, боље него што њихов скор показује. Имају одличне играче, јаког странца на позицији четири и веома су опасни, што су уосталом и показали против Цедевите и Будућности. Ми ћемо им се супротставити нашом младошћу и агресивном игром у оба правца игре. Нама је ова утакмица јако важна, пуно тимова има исти скор као и ми и победа би нам много тога донела", истиче Николић за клупски сајт.

Кошаркаши Партизана су, након стартна два пораза од Морнара и МЗТ-а, везали два тријумфа у регионалном такмичењу против ФМП-а и Задра, и сада желе да наставе низ.

Млади кошаркаш Вања Маринковић наглашава да екипа мора да одигра најбољу партију у сезони ако намерава да победи.

"У предсезони смо се са Игокеом састали два пута и скор је 1:1, али од тада смо се појачали и они и ми, тако да ће сутрашња утакмица бити нешто сасвим друго. Показали су добру форму, да могу свакога да победе и мораћемо да пружимо своју најбољу партију до сада ако мислимо да додемо до победе", казао је талентовани шутер.

Утакмица 5. кола АБА лиге између Партизана и Игокее игра се сутра од 21 сат у хали "Александар Николић".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести