Обрадовић: Морамо да одиграмо савршено против Реала

БЕОГРАД: Кошаркаши београдске Црвене звезде данас од 19 сати у хали "Александар Николић" у 8. колу Евролиге дочекују мадридски Реал, после убедљиве победе против Асвела у Лиону.
Košarkaši Crvene zvezde Foto KK CZ
Фото: КК Црвена звезда

Тренер црвено-белих Саша Обрадовић рекао је да његов тим против Реал Мадрида мора да одигра савршену утакмицу, ако жели да направи изненађење.

Утакмица с Реал Мадридом сада биће потпуно другачија у односу на сам старт сезоне, када су играли без те додатне енергије. Могу да дођу до коша на више начина и са више позиција. За такву екипу која има огроман квалитет, потребно је да одиграте савршену утакмицу како би их изненадили. Након победе у Лиону, имамо добро расположење, али морамо да будемо јако паметни у овој утакмици, рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Капитен Бранко Лазић истиче да знају какав ривал долази у Београд.

Немамо пуно времена да се припремимо на прави начин за ову утакмицу и за оваквог противника. Зна се шта је Реал из Мадрида и са каквим квалитетом располажу. Нису пуно променили тим, али осим великог квалитета адут у овој сезони им је и то што су уиграни одлично се познају. Зна се ко шта ради, играју тимски, а о квалитету тима у коме свако може да постигне много поена и то на врло разноврсне начине, не треба ни говорити. Међутим, и ми имамо наших адута, одиграли смо одличну утакмицу у Лиону и ако одиграмо меч без превише грешака и чврсто, имаћемо нашу шансу, рекао је Лазић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести