Обрадовић се извинио, нови пораз Фенера од Ефеса

Кошаркаши Фенербахчеа изгубили су од Ефеса 79:66 (17:14, 18:20, 26:10, 18:22) у утакмици 12. кола турског шампионата, а Жељко Обрадовић се после меча извинио навијачима.
zeljko obradovic
Фото: Youtube Printscreen/Željko Obradović

Фенербахчеу је то био други пораз од градског ривала у само три дана, пошто је екипа Ергина Атамана у четвртак славила у Евролиги 81:73.

"Извињавам се свима који воле Фенербахче. Наша ситуација није нимало лака - разговарамо сваког дана, анализирамо, преиспитујемо своје грешке и покушавамо да нађемо решење на тренингу. Ипак, ситуација се погоршава", рекао је Обрадовић после меча.

Фенер је одиграо равноправно првополувреме против Ефеса, али је домаћин трећу деоницу добио резултатом 26:10 и преломио ток меча.

"Борили су се против нас са великом жељом и енергијом и нисмо могли да реагујемо. Играли смо другачије у првом и другом полувремену. Почетак другог дела игре био је веома лош за нас. Понављали смо грешке које смо током сезоне више пута анализирали. Нисмо се борили...", рекао је најбољи европски тренер.

После победе у дербију, Ефес је задржао прво место на табели са скором 11-1, док Фенербахче дели друго место са Тофашом са скором 9-3.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести