ОГЛАСИО СЕ СРПСКИ НБА БЕК Васа Мицић најавио да ће играти за Србију на Олимпијади

Василије Мицић и Алексеј Покушевски су након победе Оклахоме над Чикаго булсима 124:104 за РТС причали о првим утисцима на почетку сезоне.
s
Фото: Youtube printscreen/ilustracija/nba screen

Плејмејкер репрезентације Србије најавио је учешће на Олимпијским играма у Паризу и додао да се нада да ће сви саиграчи бити здрави, док је Покушевски изјавио да му доста значи подршка Василија Мицића.

Тим Оклахоме је славио победу над Чикагом на гостовању са 124:104, Василије Мицић један од најбољих европских плејмејкера последњих година, није улазио у игру, а Алексеј Покушевски је на терену био два минута.

Плејмејкер Оклахоме истакао је да није незадовољан јер није добио прилику да игра.

"Ово је нешто што сам знао и пре доласка овде, да ћу почињати са клупе. То је мени у реду јер је сам долазак у НБА лигу био мој сан. Дошао сам у добру организацију, тек је почетак, сезоне су дуге, свашта нешто може да се деси, али ми је драго што сам овде", рекао је Василије Мицић.

Плејмејкер Србије истакао је да жели да игра за репрезентацију на Олимпијским играма.

"Надам се да ћу играти. Мислим да је екипа одлична и мислим да имамо велики потенцијал, само се надам да сви останемо здрави", рекао је некадашњи МВП Евролиге, а сада руки у НБА.

Алексеј Покушевски је истакао добру атмосферу која влада у клубу што се одразило и победом у првом мечу сезоне, али да му највише значи присуство искусног Васе Мицића који му је највећа подршка у екипи.

Крилни играч говорио је и о својој повреди.

"Излазим из повреде, потребно ми је време да се вратим у ритам, али се за сада осећам добро. Нисам играо предсезонске утакмице, али верујем да ћу временом успети да се вратим у ротацију", закључио је Покушевски.

(Радио телевизија Србије)

 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести