ОКРШАЈ ДВА ТИМА КОЈА ЖЕЛЕ ВИШЕ Црвена звезда против посрнулог гиганта

И једни и други имају 3-6 у Евролиги. И једни и други желе много више. Кошаркаши Црвене звезде покушаће да надиграју Милано у 10. колу елитног такмичења и наставе са врхунским партијама у последње време. Црвено-бели имаће и подршку навијача, који ће сутра од 20.30 часова дати све од себе да погурају клуб са Малог Калемегдана до боље позиције на табели.
КК Црвена звезда (Ђорђе Костић)
Фото: КК Црвена звезда (Ђорђе Костић)

То неће бити лако с обзиром на то да ће састав Етореа Месине бити врло мотивисан да уђе у препознатљиву форму, пошто Милано слови за једног од главних фаворита у такмичењу.

Првотимац Црвене звезде Рокас Гиедраитис истакао је да је убедљива победа против Морнара у АБА лиги био прави тест пред елитну такмичење.

 – Важна ствар за нас, одлична утакмица за нас да се припремимо за изазове у Евролиги. Поштујемо Морнар, припремили смо се за њих, мислим да су добро играли. Ми морамо да одиграмо мало боље у одбрани. После Олимпијакоса ми није било лако, али гледамо напред. не размишљамо шта се дешавало у прошлости – описао је Гиедраитис сутацију, пошто је био један од трагичара у поразу од Олимпијакоса.

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести