Пешић одржао тренинг у Пиониру, стиже и Теодосић

БЕОГРАД: Селектор мушке кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић имао је 16 играча на вечерашањем тренингу у хали "Александар Николић" пред први меч квалификација за Светско првенство 2023. године против Летоније.
kosarka
Фото: Tanjug / T.Valič, arhiva

Са провобитног списка од 24 играча, на први тренинг су стигли Јован Новак (Фуенлабрада), Душан Ристић (Фуенлабрада), Никола Ребић (Мителдојчер), Далибор Илић (Игокеа), Алекса Раданов (Игокеа), Балша Копривица (Партизан), Алекса Аврамовић (Партизан), Урош Трифуновић (Партизан), Немања Дангубић (Партизан), Раде Загорац (Партизан), Ален Смаилагић (Партизан), Алекса Ускоковић (Црвена звезда), Никола Јовић (Мега), Никола Ђуришић (Мега) и Марко Јагодић Куриџа (Будућност).

Пешић је истакао да је плејмејкер Виртуса Милош Теодосић на путу ка Београду.

"Сви који су позвани су на тренингу, сем ових што играју Евролигу. Сви раде, свима дајемо шансу. Да видимо колико могу да помогну екипи. Теодосић је у путу, долази, имао је здравствени проблем у породици. На велико задовољство свих нас синоћ је играо утакмицу и долази", рекао је Пешић новинарима у Пиониру.

Србија 25. новембра дочекује Летонију у Београду од 20 сати у хали "Александар Николић", а три дана касније гостује Белгији.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести