Радојичић: Два гола Црвене звезде против Рада су нерегуларна

Гостујући у емисији Преглед кола на ТВ Арена судијски аналитичар Игор Радојичић коментарисао је протекло коло Линглонг Суперлиге Србије.
Sudija/dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Он је истакао да први гол Црвене звезда, односно пенал над Миланом Родићем за 2:0 и погодак Марка Гобељића за коначних 3:1 нису били регуларни.

„Судија није био дорбо позициониран за овај моменат, али се на снимку види да контакта између играча и голмана нема, што значи да то није био прекршај – рекао је Радојичић.

Потом је прокоментарисао ситуацију у којој над Марком Марином није свиран пенал неколико минута касније.

„Што се тиче ситуације са Марком Марином, ту се види да је постојао контакт на десној нози и то је био прекршај, требало је да то свира – истиче Радојичић.

Он је потом објаснио зашто је Гобељићев гол нерегуларан.

„У ситуацији са трећим голом, на снимку се види да је Гобељић одиграо руком и ту је судија требало да одсвира слободан ударац за Рад – рекао је он.

Осврнуо се и две ситуације из меча Младост-Партизан, на детаље када је играч играо руком у паду и пад Садиак у шеснаестерцу противника.

„Што се тиче прве ситуације види се да играч пада, али да не додирује лопту рукама већ грудима, тако да је овде исправно досуђено. Код момента са Садиком, ситуација је чиста, није било прекршаја, а опет, као и у претходним коментарима, може да се прича о симулирању – истакао је Игор Радојичић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести