Радоњић: Да играмо добар меч против Химкија

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је да његов тим против Химкија у 29. колу Евролиге треба да буде спреман да одиграмо добар меч.
Dejan Radonjic, foto: Fonet
Фото: FoNet

Црвено-бели сутра од 20.45 сати у дворани "Александар Николић" дочекују Химки.

"Следи дуел против Химкија, који је пред почетак сезоне направио квалитетна тим. Корона је до те мере утицала на њих већ на старту, да је све остало било производ свих проблема које су тада имали. Тим који сада имају је другачији него на почетку, али очигледно довољно добар да може да савлада Реал из Мадрида или Зенит у Санкт Петербургу. Треба да будемо спремни да играмо добар меч и надамо се да ће ти добри интервали у нашој игри бити довољно дуги да можемо да забележимо добар резултат", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Химки тренутно има скор од 3-24 и на дну је табеле у Еволиги, док је Звезда једну позицију изнад са учинком од 7-21.

"Очекује нас још једна тешка утакмица, зна се какав нам је распоред. Дуже време имамо проблема са повредама и болесним играчима. Враћамо се полако у ритам, сигурно да треба још времена. Екипа Химкија индивидуално има изузетан квалитет, зна се и да су они имали пуно проблема, али дигли су форму у последњих пар утакмица. Ппобедили су Зенит у гостима, победили су пре тога Реал. Желимо да одиграмо нашу игру, да пружамо добре минуте и да подижемо форму на виши ниво. Зна се шта је рецепт за сутра, агресивна добра одбрана што је наш препознатљив стил, транзиција - то је неки први предуслов да забележимо добар резултат у четвртак“, рекао је кошаркаш Марко Симоновић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести