Радоњић: Дали смо максимум, било много добрих ствари

БЕОГРАД: Тешка утакмица, честитам Фенербахчеу на победи. Промашили смо последњи шут, а они су погодили на крају, али дали смо свој максимум, играли смо са много енергије, уз неке грешке, наравно, али и много добрих ствари које смо имали, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић после пораза од Фенербахчеа у Евролиги (73:71).
dejan radonjic, foto kkcrvenazvezda rs
Фото: kkcrvenazvezda.rs

Кори Волден није могао да нам помогне на крају утакмице. Наставићемо да радимо и да ћемо бити здрави кад нам буде најважније. Надам се да није ништа озбиљно са Коријем, мислим да је он могао да нам да још мало енергије у тим тренуцима, рекао је Радоњић, а преноси клупски сајт.

Тренер црвено-белих осврнуо се на нешто што много недостаје - публика и подршка са трибина, мада је у дворани било неколико десетина људи.

Свима је јасно да бисмо уз подршку сигурно могли да пружимо још то мало што је било потребно да то славимо. Али, хвала и на подршци која је била вечерас, нама је много значило. Момци су се борили, имали смо тежак меч против екипе која се јако подигла и значајно појачала. Ми смо ушли у меч ослабљени прилично. Генерално, настављамо да радимо и надам се да ћемо имати брзо прилику да имамо све играче на терену и онда уз велики труд и посвећеност да направимо све да играмо добро, рекао је Радоњић и додао:

“Ако бих могао да кажем нешто позитивно, онда је то да изгледа да ако будемо комплетни, и ако не будемо имали проблема, можемо да будемо добри”.

Наредне недеље Црвена звезда игра “дупло коло” и два меча у Шпанији против екипа Реала и Валенсије (среда и петак).

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести